انواع فرآوری ماهی کیلکا
این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۲۶ اسلاید مصور می باشد.
گوشه ای از مطلب :
ماهی کیلکا یکی از مهمترین انواع ماهیهای اختصاصی دریای مازندران میباشد. دارای جثهی بسیار کوچک (به طول متوسط ۷ تا ۱۰سانتیمتر و وزن ۷ تا ۱۰ گرم) سرشار از پروتئین، ویتامین ،کلسیم وفسفرمیباشد.
چربی: نوسان چربی در گونه و فصول مختلف سال به مراتب بیشتر از سایر مواد تشکیلدهندهی ماهیهای دیگر میباشد و درصد آن در ماهی کیلکا ۸/۲ است. هضم چربی ماهی کیلکا سریع و از نظر اسیدهای چرب غیراشباع غنی میباشد.
در تولید این نوع بستنی از فرمول رایج همان بستنیهای موجود در بازار به علاوه ۱۰درصد پودر ماهی به عنوان مایه اولیه بستنی استفاده شده است.
کراکر ماهی فرآوردهای است که در اثر ژلاسیون نشاسته با آب تهیه شده و به خمیر حاصله فرم و قالب داده و آن را پخته و سپس برش میزنند و نهایتاً خشک نموده و سپس در درون روغن داغ سرخ میکنند .
کیلکاهای دودی تولید شده در دو نوع بسته بندی تحت خلاء و اتمسفر اصلاح شدهModified atmosphere packaging (MAP) نگهداری می شوند.
به ماهی های کنسروی، نگهدارنده اضافه می شود تا برای مدت طولانی سالم بماند افزودنی های شیمیایی کنسروها مانند کنسرو کیلکا در دراز مدت می تواند سبب بروز بیماری هایی چون سرطان، آسم، آلزایمر و انواع آلرژی ها باشد و همچنین برای کودکان در حال رشد بسیار مضر است.
این محصول به روش انجماد انفرادی در دستگاه فریزر مارپیچ Spiral Freezer به صورت پیوسته منجمد و در بسته بندی های متنوع قابل عرضه می باشد.
این فایل شامل :
مشخصات
ترکیب ماهی کیلکا
بستنی ماهی
چیپس ماهی
تهیه کراکر Keropok از ماهی کیلکا
تولید کیلکای دودی گرم صنعتی
تولید میکروکپسول روغن ماهی کیلکا
پودر ماهی کیلکاکنسرو ماهی کیلکا در سس
مواد تشکیلدهنده اصلی کنسرو
نگهدارنده های شیمیایی
حرارت دهی
کیلکای آب پز
تولیدسوخاری آماده مصرف ماهی کیلکا
ماریناد(ترشی ماهی)
کتلت ماهی کیلکا
شامی کیلکا
کیلکا همراه سوپ ذرت
تولید آزمایشی انواع فرآورده های شور مرطوب و شور خشک
و منابع است.
قیمت خرید:
3700 تومان
جهت دانلود پاورپوینت انواع فرآوری ماهی کیلکا برروی لینک زیر کلیک کنید:
http://www.perozheha.com/downloads/powerpoint-of-process-on-the-kilka-fish
perozheha