فرآوری ماهی مرکب
این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۱۵ اسلاید می باشد.
گوشه ای از مطلب:
ماهی مرکب، یا سَرپاوَر در گویش مردم جنوب ایران خساک یکی از بیمهرگان است. این ماهی از راسته هشت پایان و تیره سرپایان دارای هشت عدد پا ( شش عدد کوتاه و ۲ عدد بلند ) یک جفت چشم ، یک دهان با دو دندان غیر فکی ، بدن کیسه مانند به شکل اتو می باشدکه در قسمت پشتی این ماهی کاتل بون قرار دارد که استخوانی بیضوی شکل و اسفنجی فرم است . که علاوه بر تثبیت شکل جانور باعث محافظت از ارگانها و احشاء داخلی می شود .
ماهی مرکب یکی از ماهیان بی مهره خلیج فارس می باشد که هر ساله صد ها تن از این ماهی ارزشمند توسط صیادان صید و بعد از عمل آوری در شرکت های فرآوری بصورت کامل یا فیله شده به کشورهای دور یا نزدیک صادر می شود . در استان بوشهر فصل صید این ماهی از بهمن ماه هر سال شروع و تا اردیبهشت ماه سال بعد ادامه دارد و به عنوان یکی از محصولات غیر نفتی علاوه بر اشتغال زایی ، فرآوری و صادرات آن باعث ارز آوری می شود .
قابل ذکر است که مردمان بوشهر سالهاست که به خواص دارویی کاتل بون پی بردند پودر آن در زمان خونریزی های ناشی از ضربه و درمان عفونت های خارجی استفاده می نمایند ، بومیان منطقه پودر آن را با دان و غذای طیور و دامهای خود مخلوط می نمایند که علاوه بر تنظیم کارکرد کبد و کلیه و کاهش تولید اسید معده و سایر خواص مربوطه بدلیل سرشار بودن از کلسیم وسایر مواد معدنی ، تاثیر بسزایی در رشد و سلامت دام و طیور دارد .
مزه آن کمی شور است ، رنگ آن سفید و قوام اسفنجی دارد ، مانند خود ماهی طبع بسیار گرمی دارد و بر روی فعالیت های کبد ، کلیه و کانال گوارشی موثر است . باعث تنظیم کارکرد کلیه و کبد می شود . تولید اسید معده را کاهش می دهد ، ترشحات لوکوسی بافت های پر خون را کاهش می دهد ، رطوبت را جذب کرده و با انقباض عروقی باعث جلوگیری از خونریزی می شود و در درمان عفونت های اگزودایی پوست موثر است . کاربرد آن در درمان خونریزی و ایستایی رحم نیز مشاهده شده است.
این فایل شامل:
طبقه بندی علمی
مقدمه
صید
موارد مصرف
روش های آماده سازی و فرآوری
فرآوری به صورت تازه
به صورت فیله شده
به صورت خشک شده
کنسروی
خشک و دودی شده
رنگ
بو
طعم
اطلاعات
قیمت خرید:
2000 تومان
جهت دانلود پاورپوینت فرآورده های ماهی مرکب برروی لینک زیر کلیک کنید:
http://www.perozheha.com/downloads/powerpoint-processed-squid
perozheha