تولید فیلم های خوراکی

این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۲۹ اسلاید میش باشد.

گوشه ای از مطلب :

فیلم های خوراکی (edible films ) پوششی یکنواخت و یک پارچه با ضخامتی کمتر از  ۰/۰۱ اینچ می باشند که سدی در مقابل انتقال رطوبت- اکسیژن و مواد حل شده در غذا ایجاد می کنند . این فیلم ها در ارتباط با مواد غذایی کاربر دارند که زیست کافت یا تجزیه پذیر هستند.

فیلم ها در اثر گستردن محلول های فیلم ساز روی یک سطح و خشک کردن تشکیل میشوند.پوشش های خوراکی در اثر غوطه ور کردن مواد غذایی در محلول فیلم ساز و یا اسپری کردن محلول برآن پدید می آید.

بیو پلیمر ها و یا همان ماکرو مولکول ها، ترکیبات داخل سلولی هستند که توسط موجودات زنده ساخته میشوندو قابلیت زنده ماندن را به ارگانیسم در شرایط سخت محیطی می دهند.

این ترکیبات شامل آب، اسیدهای چرب ، الکل های گلیسرول ، گلیکول ها (مانند پروپیلن گلیکول، استیل گلیکول)،استونها ، فنول ها ، اترها ، هیدروکسی اسیدها (مانند اسید لاکتیک) ، قندهای الکلی (سوربیتول، مانیتول) و … می باشند.

پلاستی سایزرها سبب کاهش شکستگی فیلم بواسطه تداخل پیوندهای هیدروژنی بین لیپیدها و هیدروکلوئیدها می شود، بعنوان یک روان کننده داخلی(internal lubricant) عمل می کند. لذا نرم کننده ها با تغییر شبکه سه بعدی باعث افزایش انعطاف پذیری و کشش پذیری وکاهش پیوستگی الاستیستی و مقاومت مکانیکی می گردند.

 

این فایل شامل :

تاریخچه

مقدمه

انواع فیلم خوراکی

تولید فیلمهای خوراکی

بیوپلیمرها

بیوپلیمر های مورد استفاده در تولید فیلم های زیستی

نرم کننده ها

روش های تولید فیلمهای خوراکی

روش مرطوب (روش تبخیر حلال )

روش خشک

روش نیمه مرطوب

مکانیسم تولید فیلم خوراکی

پوشش دهی

آشنایی با برخی فیلم های خوراکی

خصوصیات پوشش های خوراکی

خصوصیات ارگانولپتیک

خصوصیات مکانیکی

حلالیت در آب و چربی

نفوذ پذیری

مزایای کاربرد فیلم های خوراکی

مشکلات مربوط به پوشش های خوراکی است .


قیمت خرید:
2900 تومان
جهت دانلود پاورپوینت تولید فیلم های خوراکی برروی لینک زیر کلیک کنید:
perozheha