کنسرو سازی

 

این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۲۵ اسلاید می باشد.

گوشه ای از مطلب:

تاریخ بسته‌بندی مواد غذایی به زمان ناپلئون بناپارت برمی‌گردد. در سال ۱۸۴۰ میلادی برای اولین بار ماهی و میوه به صورت کنسرو قوطی به بازار عرضه شد. در ایران نخستین کارخانه کنسروسازی در سال ۱۳۱۶ شمسی در شهر بندرعباس راه اندازی شد که در زمینه تولید کنسرو ماهی فعالیت داشت. کارخانه دوم در سال ۱۳۱۹ شمسی در قائم شهر احداث شد که عمده فعالیتش در تولید کنسروهای سبزیجات و محصولات گوشتی بود. منظور از کنسرو نمودن ماهی نیز تهیه محصولی است که بتوان آن را برای مدت طولانی حفظ نمود و در پایان مدت نگهداری نیز مطمئن بود که محصول سالم و قابل مصرف است.

در این مرحله ماهی های شسته شده برای مدت معینی درمحلول آب نمک اشباع(حاوی۲۵% نمک) غوطه ور می گردند . نمک دراین مدت جذب گوشت ماهی شده وطعم مطبوعی در محصول ایجاد می نماید و همچنین سبب استحکام و قوام پوست ماهی شده ومانع چسبیدن آن به قوطی می گردد واین عمل ظاهر ماهی را درخشانتر و باقی مانده لزج را از سطح بدن ماهی پاک می کند . در فرایندآب نمک گذاری مدت زمان باقی ماندن در آب نمک مهمترین عامل است . دراین مورد ماهیان بزرگ و ماهیان چرب به مدت زمان بیشتری نیاز دارند در صورتی که فیله نسبت به ماهیان کامل به زمان کمتری نیازمند است.

حساس ترین مراحل تولید است. برای اتصال درب و بدنه دستگاه درب بندی,طی دو مرحله عمل درب بندی را کامل می کند. در مرحله اول خمش لازم بین بدنه و درب ایجاد می گردد ودر مرحله دوم این خمش را متراکم و پرس می نمایند ، بطوری که هیچ منفذی بین دو لایه فشرده وجود نداشته باشد. در پایان مرحله درب بندی ، قوطیها از درون دستگاه شستشو عبور داده می شوند. دراین دستگاه آب داغ با فشار برروی قوطیها اسپری می گردد .طی این عمل روغن و سایرموارد چسبیده به قوطی از آن جدا می شود.

این فایل شامل:

کنسرو سازی

تاریخچه کنسرو

مراحل تهیه کنسرو ماهی

آماده سازی

آب نمک گذاری

پخت اولیه

قوطی گذاری

هواگیری و عبور از تونل اگزاست

روش های هواگیری

درب بندی

اتوکلاو کردن

سایر مراحل تولید کنسرو

نشانه گذاری

نکات مهم

تعریف فرایند اسپتیک


قیمت خرید:
2600 تومان
جهت دانلود پاورپوینت کنسرو سازی برروی لینک زیر کلیک کنید:
perozheha