پاورپوینت مدیریت بهداشتی آبزیان
پاورپوینت مدیریت بهداشتی آبزیان به صورت پاورپوینت و شامل 37 اسلاید می باشد.
گوشه ای از مطلب:
به باور آبزی پروران عرضه ماهیان پرورشی روز به روز با تقاضای بیشتر مصرف کنند گان مواجه شده است.این امر طبیعی به نظر می رسد که مردم ، تولیدات بهداشتی با کیفیت استاندارد را می پسندند.امروزه علاوه بر بیماریهای عفونی ، باقیمانده های سموم کشاورزی،داروهای دامپزشکی ،فلزات سنگین ، مواد آلی و غیر آلی نیز در آبزیان از چالشهای مطرح بوده و ضروری است که تولیدات شیلاتی از هر دو نظر اقتصادی و بهداشتی مد نظر قرار گیرند.
ماهیان معمولا" در معرض عوامل بیماریزا و پاتوژن های بالقوه قرار دارند اما در بیماریهای آنها یک ارتباط ساده بین پاتوژن ها و ماهی رخ نمی دهد ،بلکه در مزارع متراکم ، شرایط محیطی باعث استرسهای قابل توجه شده و ماهیان را به طیف وسیعی از پاتوژن ها حساس می نماید. ارزیابی میزان خسارت واقعی در مزارع متراکم و پر استرس مشکل بوده و به فاکتورهای متعددی بستگی دارد.اگر چه برآورد می شود که 10% ماهیان در اثر بیماریهای عفونی تلف می گردند ،بعلاوه عفونت هایی نیز در اثر آلودگی های خوراک به میکروارگانیسمهای پاتوژنیک پدید می آیند ، که دارای مخاطرات قطعی در تولیدات آبزیان می باشند.بطور کلی این مخاطرات با شرایط و وضعیت محیطی ، انواع ماهیان مزرعه و عادت فرهنگی در مورد تهیه و مصرف خوراک بستگی دارد.
در مزارع متراکم ، شرایط محیطی نا مناسب (کیفیت پایین آب ،تغییرات درجه حرارت آب ، کیفیت پایین خوراک ،تراکم ، حمل و نقل و غیره ) معمولا" تولید شده و در این وضعیت استرس قابل ملاحظه ، موجب ایجاد حساسیت زیاد ماهیان به طیف وسیعی از پاتوژن ها می گردد.
این فایل شامل:
مقدمه
عوامل بیماری زا در ماهیان
راه حل
موفقیت در برنامه مدیریت بهداشتی آبزیان
ماهیان پرورشی اروپا
بیماری های ماهیان
عوامل افزایش بیماری های عفونی
عامل بیماری های عفونی
کیفیت آب
عوامل کیفی
کیفیت کم خوراک
اقدامات بهداشتی و پیشگیری کننده شرایط محیطی
مدیریت بهداشتی آبزیان
مراعات اصول بهداشتی
کنترل و پیشگیری در ایران
شرح مراحل انجام کار
صنعت میگو
علت شیوع بیماری لکه سفید
منابع
قیمت خرید:
3100 تومان
جهت دانلود پاورپوینت مدیریت بهداشتی آبزیان برروی لینک زیر کلیک کنید:
perozheha