شناسایی نقاط کنترل بحرانی در عرضه مواد غذایی(HACCP)

 

این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۳۰ اسلاید کاملا تخصصی است.

گوشه ای از مطلب :

بیان اختصاریHazard Analysis & Critical Control Point  یا تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقطه بحرانی است . این سیستم مبتنی بر ابزار مدیریتی در کنترل ایمنی فرآورده های غذایی و یک روش  پیشگیری در شناسایی و تجزیه و تحلیل خطرات بیولوژیک ، شیمیایی و فیزیکی که محصول نهایی و مواد متشکله آن را تهدید می کند بوده و با تعیین نقطه کنترل بحرانی ، برقراری روشهای پایش و اقدامات اصلاحی ، تایید و مستند سازی از بوجود آمدن مشکلاتی که به سلامت غذا لطمه وارد کرده و ایمنی مصرف کننده را تهدید می کند ، جلوگیری بعمل می آورد

در این مرحله تیم HACCP باید نمودار فرآیند تولید محصول را تهیّه نماید.این نمودار باید به شکل ساده طراحی شده و تمامی مراحل فرآوری از زمان دریافت مواد اولیّه تا محصول نهایی را در بر گیرد.در روی این نمودار باید محلهایی که مواد اولیّه،مواد حدواسط،و…به خط تولید اضافه شده ویا از آن خارج می شوند ،کاملا مشخص بوده وترتیب مراحل فرآوری رعایت گردد.

نقطه کنترل بحرانی (Critical Control Point ):عبارت است از نقطه ویا مرحله ای از فرآیند تولید که کنترل آن بمنظور پیشگیری،حذف ویا کاهش مخاطرات تا حدّ قابل قبول، ضروری می باشد.

 

این فایل شامل :

 

مقدمه

تعریف HACCP

روش سنتّی کنترل بهداشتی مواد غذایی

معایب روش سنتی

اصول سیستم HACCP

پیش نیازهای اجرای سیستمHACCP

طراحی بهداشتی ساختمان،تاسیسات وابزار کار

مراحل اجرای سیستم HACCP

تیم HACCP

توصیف محصول

تهیّه نمودار تولید(فلودیاگرام)

تایید نمودار تولید(فلودیاگرام)در محل

شناسایی و ارزیابی مخاطرات وارائه راههای پیشگیری از آنها

تجزیه و تحلیل خطرات

شناسایی نقاط کنترل بحرانی (CCPs )

درخت تصمیم گیری

  تعیین نقاط کنترل بحرانی (ccp)

پایه ریزی حدود بحرانی برای هرCCP

پایه ریزی روشهای نظارت وپایش برهرCCP

مثالهایی از روشهای نظارت

پایه ریزی روشهای انجام اقدامات اصلاحی

پایه ریزی روشهای پژوهش وممیزی

پایه ریزی روشهای مستند سازی و ثبت اطلاعات

قیمت خرید:

5300 تومان

جهت دانلود پاورپوینت شناسایی نقاط کنترل بحرانی در عرضه مواد غذایی (HACCP) برروی لینک زیر کلیک کنید:

http://www.perozheha.com/downloads/powerpoint-of-haccp

perozheha