جایگزینی منابع پروتئین گیاهی به جای پودرماهی در تغذیه قزل الای رنگین کمان

این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۱۲ اسلاید با جداول جیره می باشد.

این پاورپوینت ترجمه مقاله ای لاتین است که برای ارائه درس های اصول تغذیه و جیره نویسی آبزیان آماده شده است و بعد از خرید فایل پاورپوینت و مقاله PDF آن را دریافت خواهید نمود.

گوشه ای از مطلب :

ازآن جا که منابع پروتئینی بسیار گران می باشند لذا در بیشتر کشورها خصوصا کشور های در حال توسعه به جای منابع پروتینی از منابع گیاهی (کنجاله سویا،کنجاله آفتابگردان،کنجاله پنبه دانه…) استفاده می کنند، اگرچه منابع پروتئین گیاهی ازلحاظ بعضی اسید های آمینه،انرژی و املاحی نظیر فسفر درمقایسه با مکمل های پروتئینی حیوانی فقیر می باشند.

سه منبع پروتئین گیاهی شامل کنجاله های سویا،آفتابگردان و پنبه دانه در چهار سطح جایگزینی۱۰،۲۰،۳۰ و ۴۰ درصد به جای پودر ماهی در قالب طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل۳*۴ به علاوه یک شاهد،در سه تکرار مورد استفاده قرار گرفت.کلیه جیره ها هم انرژی و هم پروتئین بودند.

ولی جیره های محتوی کنجاله سویا،در مقایسه با دو منبع دیگر تفاوت معنی داری در میانگین و درصد افزایش وزن بدن نشان ندادند.این اختلاف میتواند به دلیل وجود الیاف خام بیشتر درکنجاله آفتابگردان وقابلیت هضم کمتر کربوهیدرات های موجود درآن باشد،که منجر به کاهش قابلیت هضم ظاهری انرژی آن نسبت به دو منبع پروتئین دیگرمی شود.

بر خلاف نظر هفر که اظهار داشت کنجاله پنبه دانه نسبت به کنجاله سویا و جیره شاهد نامرغوب تر هست، نتایج به دست آمده در این آزمایش نشان می دهد که گرچه تفاوت معنی داری بین  وزن ماهیان تغذیه شده با این جیره ها نیست،ولی جیره های محتوی پنبه دانه نسبت به جیره شاهد و سویا بهترند،که ظاهرا به خاطر چربی بیشتر پنبه دانه می باشد.

این فایل شامل :

مقدمه

مواد و روش ها

ترکیب شیمیایی و اجزای تشکیل دهنده جیره های غذایی

اثرجایگزینی  منابع پروتئین گیاهی بر برخی ازمعیارهای اندازه گیری شده در کل دوره آزمایش

اثرجایگزینی منابع مختلف گیاهی بر وزن نسبی لاشه ماهی،کبد و ترکیب شیمیایی لاشه

نتایج و بحث

نتایج کلی است.

قیمت خرید:

3600 تومان

جهت دانلود پاورپوینت جایگزینی منابع پروتئین گیاهی به جای پودرماهی در تغذیه قزل الای رنگین کمان برروی لینک زیر کلیک کنید:

http://www.perozheha.com/downloads/powerpoint-of-replacement-vegtable-proteins-and-fish-flavour-in-rainbow-trout

perozheha