استفاده از پرتوهای یونیزه در صنایع شیلاتی

این فایل به صورت پاورپوینت و شامل ۲۰ اسلاید می باشد.

گوشه ای از مطلب :

از جمله مشکلات اساسی درعرضه و فروش  مواد غذایی دریایی، فساد پذیری بالا و کیفیت ضعیف بهداشتی به علت آلودگی با میکروارگانیسم‌های بیماریزا و عامل فساد است. برای ارائه محصولی با کیفیت بالا، نیاز به پیشرفت تکنولوژی‌های جدید و کارآمد در روش‌های نگهداری ماهی که ماندگاری این محصولات را افزایش دهد، بدیهی است. که یکی از این روش ها پرتو دهی است.

پرتودهی در واقع یک روش فیزیکی فرآوری مواد غذایی است که مادۀ غذایی را در محدودۀ زمانی مشخص در معرض اشعه یونیزه قرارمیدهند.این عمل به منظور افزایش مدت ماندگاری و بهبود ایمنی میکروبی محصول صورت میگیرد.

محصول نهایی از نظر بافت، طعم و رنگ به حالت تازه آن نزدیکتر است.

نیازی به افزودن مایع ندارد، زیرا پرتودهی باعث کاهش آب طبیعی مواد غذایی نمی‌شود.

از پرتوها برای بهبود ارزش تغذیه‌ای بعضی از فراورده‌های گیاهی ، نرم کردن گوشت و سبزی‌ها بهبود قدرت جذب آب فرآورده‌های خشک غذایی استفاده می‌شود. تشعشعات یونیزه واکنشهای پلیمریزاسیون را نیز تسریع می‌کنند.

به کار گیری مقدار بالا پرتو دهی به منظور استریلیزاسیون به طور نا خواسته ،تغییرات نامطلوبی را در طعم گوشت ایجاد می کند.

پرتودهی با دوز بالا برای شرایطی که نیاز است مواد غذایی در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری شوند و افرادی که نیاز به ماده غذایی استریل با کیفیت غذایی بالا دارند، مانند بیمارانی که بدن آنها مشکل حاد سیستم ایمنی دارد، اردوگاه‌های نظامی ومجروحین با شدت جراحت زیاد در جنگ و سفرهای فضایی مناسب است.

این فایل شامل :

مقدمه

پرتودهی چیست؟

انواع پرتوهای مورد استفاده در صنایع غذایی

پرتوها بر اساس طول موج و قدرت تابش متفاوت اند

مهم‌ترین مزایای فرایند پرتودهی

معایب

سطوح پرتودهی فرآورده های دریایی

استریلیزاسیون

نگهداری

کنترل بیماری‌های ناشی از مواد غذایی

شرایط پرتودهی ماهیان استخوانی و فراورده های شیلاتی

فرآوری مواد غذایی به منظور پرتودهی

فرآیند حرارتی

نتیجه است.

قیمت خرید:

4700 تومان

جهت دانلود پاورپوینت استفاده از پرتوهای یونیزه در صنایع شیلاتی برروی لینک زیر کلیک کنید:

http://www.perozheha.com/downloads/powerpoint-of-exposure-in-fishery-industry

perozheha