perozheha

پروژه ها - مرجع تخصصی دانلود پروژه های مهندسی

۳ مطلب در اسفند ۱۳۹۵ ثبت شده است

پاورپوینت ماهی کپور نقره ای (فیتوفاگ)


ماهی کپور نقره ای ( فیتوفاگ )

ماهی کپور نقره ای ( فیتوفاگ ) به صورت فایل پاورپوینت pptx بوده و شامل 22 اسلاید مصور زیبا و قابل ویرایش است.


گوشه ای از مطلب :

*  از قرن 12-10 میلادی تولید 4 نوع کپور توسعه پیداکرد و به دنبال آن در چین پرورش تک گونه ای کپور معمولی و کشت توام کپور علف خوار ، کپور سیاه ، کپور نقره ای و سر گنده پیشرفت کرد. تا سال 1950 پرورش کپور نقره ای به طور شگفت انگیزی به بیشتر مناطق چین گسترش پیدا کرد. کپور نقره ای مدت زمان ریادی است که یک گونه ی مهم پرورشی در چین است،ازسال1350این گونه درایران پرورش داده می شود .

* دهان کوچک و انتهایی و اندکی متمایل به سمت بالاست؛ خط جانبی دارای انحنای کامل است؛ طول روده این ماهی 15مرتبه یا10-6مرتبه ازطول بدنش بزرگتراست وباعث می شودکه غذای خورده شده بخوبی هضم شود.  * شکم از گلو تا مخرج دارای کیل شکمی تیز است.خارهای آبششی یا gill rakers طویل تر از رشته های آبششی بوده، حالت اسفنجی دارد، متراکم و به هم چسبیده و وسیله اصلی فیلتراسیون هستند. این خارها درسیزدهمین روز از عمر ماهی تاحدود 129-105 عدد افزایش می یابد.

* درروش تک تزریقی درحدود ساعت 16تزریق می شود سپس oestrus در زمان طلوع خورشید رخ می دهد و تخم ریزی صورت می گیرد. در روش 2 تزریقی  تزریق اول معمولا ساعت  16-14 و تزریق دوم حدود ساعت 24.

ادامه مطلب...
۱۶ اسفند ۹۵ ، ۲۲:۱۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
perozheha

پاورپوینت یوتروفیکاسیون (eutrophication) دراکوسیستم های آبی

پاورپوینت یوتروفیکاسیون (eutrophication) در اکوسیستم های آبی

پاورپوینت یوتروفیکاسیون (eutrophication) در اکوسیستم های آبی

پاورپوینت یوتروفیکاسیون (eutrophication) در اکوسیستم های آبی به صورت فایل pptx بوده و شامل 22 اسلاید مصور زیبا و مصور و قابل ویرایش است.


گوشه ای از مطلب :


* فرآیندی است که طی آن میزان مواد مغذی به ویژه فسفر و نیتروژن در توده های آبی از سطوح  با مواد مغذی کم (Oligotroph) به سطوح مواد مغذی بالا (Eutroph) افزایش می یابد.  * محل تشکیل پوشش اکسی هیدروکسید آهن و منگنز است که در جذب سطحی  و تراوش فسفر و بسیاری دیگر از فلزات نقش مهمی دارد.(واکنش های اکسیداسیون و احیا)  * تجمع آمونیاک و نیتریت در ستون آب و آزاد شدن بیشتر فسفات از رسوبات دریاچه ، تولید دتریتوس جلبکی بالا و تجزیه هتروتروفیک ، غلظتهای بالای اکسیژن (فوق اشباعیت)

*  مسدود نمودن مسیر نفوذ نور؛تولید مقادیر زیادی دتریتوس آلی؛ایجاد آنوکسی و تولید گازهایی نظیر CH4 و H2S  * افزایش باروری اولیه اغلب مرتبط با غنی شدن سیستم از مواد مغذی است که می تواند یک نتیجه مثبت یوتروفیکاسیون باشد.   *  چون از نظر وضعیت DO و pH و NH3 حالت بهینه را نسبت به شرایط تروفی دیگر دارد.

یوتروفیکاسیون فرآیندی است که در آن سطح تروفی یک سیستم آبی از الیگوتروفیک به یوتروفیک تغییر می یابد.  * التهاب های پوستی، جوش های پوستی، استفراغ، زخمهای دهانی و بروز تب و لرز

ادامه مطلب...
۱۶ اسفند ۹۵ ، ۲۲:۱۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
perozheha

پاورپوینت سس ماهی مهیاوه (مهوه)

سس ماهی مهیاوه

سس ماهی مهیاوه

سس ماهی مهیاوه به صورت فایل پاورپوینت ( pptx ) بوده و شامل 18 اسلاید مصور و قابل ویرایش برای ارائه های درسی می باشد.


گوشه ای از مطلب:


* مَهوه یا مهیاوه ، که به عربی مِشاوَة گفته می‌شود ، از خوردنی‌های شهرستان لار ، گراش ، بستک ، خنج و منطقه جنوب ایران و هرمزگان می‌باشد. * مهوه دارای فسفر و کلسیم و چربی زیادی است که همگی از ماهی بدست آمده‌است. مردم منطقه جنوب می گویند که فرمول مهوه یا (مهیاوه) را ابن سینا طبیب و دانشمند ایرانی و یا بقول بعضی ها بزرگمهر وزیر انوشیروان تهیه نموده‌است و معتقدند که خوردن مهوه ای که دارای خردل است از ابتلاء به بیماری پوستی (پیس) جلو گیری می‌کند.

* یک ظرف سفالین را با آب پر کرده نمک را در آب ریخته و حل می کنیم سپس ماهی شسته شده را در آن ریخته و به عبارتی ماهی را در محلول آب و نمک می خوابانیم .

* آب باید حدود ۱۰ سانت روی ماهی را فرا بگیرد ، اکنون روی ظرف را با پارچه تمیزی می پوشانیم و دور آن را با یک کش می بندیم و سپس در ظرف را می گذاریم و به مدت حداقل ۲۰ و حداکثر ۳۰ روز ظرف را در مکانی آفتاب گیرمی گذاریم

* همچنین از مهوه در پختن بعضی از نان های محلی نظیر : بالاتوه ، لیتک ، گَپُک ،باتو ، تفتون ، بتنور ، و ... استفاده می شود.

ادامه مطلب...
۱۶ اسفند ۹۵ ، ۲۲:۰۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
perozheha